Asociația „Acasă în Bucovina” pentru includerea comunelor Brodina și Straja în „Ruta satelor cu arhitectură tradițională”.
֍

Primăria Cacica pentru găzduirea și susţinerea Atelierelor de Arhitectură și Patrimoniu, edițiile 2019, 2021 și 2022.
֍
Primăria Ciocănești pentru includerea în „Ruta satelor cu arhitectură tradițională” și obținerea de fonduri prin PNRR pentru restaurarea caselor tradiționale.
֍
Primăria Brodina pentru includerea în „Ruta satelor cu arhitectură tradițională” și obținerea de fonduri prin PNRR pentru restaurarea caselor tradiționale.
֍
Primăria Straja pentru includerea în „Ruta satelor cu arhitectură tradițională” și obținerea de fonduri prin PNRR pentru restaurarea caselor tradiționale.
֍
Muzeul Arta Lemnului pentru păstrarea singurei colecții etnografice din România dedicată exclusiv obiectelor din lemn și patrimoniului construit și pentru construirea brandului muzeal „Muzeul Arta Lemnului”.
֍
„Casa poveștilor” și „Casa bunicii” pentru amenajarea a două căsuțe în stil tradițional.
֍
Casa de vacanță „Loft Chalet” pentru transformarea unui hambar vechi de peste 100 de ani într-o casă de vacanță ce îmbină rusticul cu modernul.
֍
Casa „Felicia” Sucevița pentru utilizarea și valorificarea arhitecturii tradiționale românești.
֍
Pensiunea „La Moara” Fundu Moldovei pentru utilizarea și valorificarea arhitecturii tradiționale românești.
֍
Pensiunea „La Roată” Gura Humorului pentru organizarea unui muzeu al satului în miniatură cu cinci case țărănești (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta și Dumitru), vechi de 120 de ani.
֍
SORIN ONIȘOR pentru promovarea satului tradițional bucovinean prin fotografie.
֍
NICOLETA BULIGA pentru activitatea de voluntariat împreună cu studenții USV pentru identificarea caselor tradiționale din Cacica.
֍
IOSIF CÎRSTEAN pentru promovarea meșteșugului draniței și înființarea atelierului „Draniță de Bucovina”.
֍
LETIŢIA ORŞIVSCHI pentru folosirea elementelor de arhitectură tradițională în amenajarea Muzeului Oului din Vama.