Galerii

Atelierele “Cacica: Oameni și Sare” continuă și în anul 2020

În perioada 28-30 Iulie 2020 s-au desfășurat online atelierele ”Cacica: Oameni și Sare”, în continuarea Școlii de Vară ”Dezvoltarea Competențelor Antreprenoriale” ediția 2019. Temele de interes au fost continuarea activităților desfășurate anul trecut, dezvoltarea rezultatelor atelierelor tematice și pregătirea ediției următoare, ca eveniment major de diseminare a proiectului PORT Cultural.  

Noaptea Cercetatorilor Europeni 2019 la USV

Noaptea Cercetatorilor Europeni 2019 la USV

Proiectul PORT Cultural a fost la dispoziția curioșilor mici și mari la Noaptea Cercetătorilor Europeni 2019, care a avut loc la Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava în data de 27 Octombrie 2019.

Vernisaj “Oameni și case din Bucovina”

Vernisaj – Oameni și case din Bucovina

Vernisajul “Oameni și case din Bucovina” a avut ca temă centrală Cacica și valorificarea patrimoniului cultural. În cadrul acestuia s-au prezentat rezultatelor atelierelor din iulie 2018 și despre activitățile planificate pentru anul 2019.Vernisajul “Oameni și case din Bucovina” a avut ca temă centrală Cacica și valorificarea patrimoniului cultural. În cadrul acestuia s-au prezentat rezultatelor atelierelor …

Vernisaj – Oameni și case din Bucovina Read More »